Skip to content

Vi älskar människor och brinner för mat och Dryck

Vi ser fram emot att få träffa er – varmt välkomna till oss!
Mat event

Catering utöver det vanliga

Behöver du hjälp med maten, personalen eller kanske hela upplevelsen för ett lite större eller kanske ett stort sällskap. Låt oss hjälpa dig. Vi tar ansvar för hela upplevelsen och skräddarsyr utifrån dig och dina behov – mingelmat, plockmat, bufféer eller trerätters. Vi skapar med tillfället i fokus och kan också stå för personal, dukning, tillbehör och lokal. Kontakta oss och berätta så skapar vi det bästa tillsammans.

Festlokaler

Är du ute efter den perfekta lokalen för ett lite större eller kanske ganska stort sällskap? Vi hjälper dig. Med Crème kan du välja bland en rad olika lokaler för fest, bröllop och andra tillställningar runt om i Stockholm. Vi hittar den perfekta platsen för dig och kan också stå för personal, dukning, mat och dryck. Kontakta oss och berätta så skapar vi det bästa tillsammans.

Event glashuset

God mat – när, var och hur du vill

En lika snabb som god frukost på väg till jobb, affärslunchen, middagen eller långbrunchen när helgen är kommen. Njut på någon av våra restauranger eller genomför den stora eller lilla festen tillsammans med oss. Vi har arbetat med mat och catering i snart 20 år. Hjärtligt välkommen till Crème.

OUR SERVICES

Good design doesn't date.